FOTOGRAAF FRANS LAHAYE UIT TILBURG

De fotograaf voor bedrijven, particulieren en events

OVER FRANS LAHAYE FOTOGRAFIE

Maak kennis met de fotograaf

  

De fotograaf In het kort

Wij, Frans en Evelien Lahaye, willen plezier en voldoening halen uit ons werk, de lat steeds verleggen, om ons werk interessant en boeiend te houden. De betrokkenheid bij onze klant staat centraal. Kernwaarden voor ons zijn; creatief, professioneel, kwaliteit, originaliteit, flexibel, en persoonlijk.
Dus als je op zoek bent naar de beste fotograaf voor een unieke fotoshoot, portretfotografie, bedrijfsfotografie of reclamefotografie, wij zijn van alle markten thuis en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en service!
 

Prijzen / awards

Als enige Nederlandse fotograaf door naar de finale van de "World Photography Cup", geeindigd op de 8e plaats
Titel behaald in Rome Qualified European Photographer
Nominatie voor World Cup Photography

Werkwijze Frans Lahaye fotografie

Eerst maak je (liefst) telefonisch een afspraak, als het dan eenmaal zover is, gaan we samen bespreken wat jij/jullie graag willen, voor wie de foto bestemd is, waar de foto komt te hangen enz. Wij denken graag op een professionele en persoonlijke manier met je mee. Dan gaan we de studio in en maakt Frans een serie verschillende opnames.

Later kom je terug en gaan we op groot TV scherm uitzoeken welke opname het mooist is geworden, hoe groot je het beeld wilt, op wat voor materiaal, al of niet digitaal bewerkt, de mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren je graag.

Laat je een fotoshoot doen?

Bedenk voordat je komt uitzoeken wat je met de foto’s wilt doen. Waar komen ze te hangen, wat is het mooiste en juiste formaat, wat voor materiaal past er het beste in het interieur.

Denk daarbij ook eens aan staal, epoxy, hout of op echt canvas doek. Een echte 'Lahaye' aan de muur is een verrijking voor je interieur!

Stand out from the crowd

Met hard werken en een creatief brein, heeft Frans (autodidact) zich in der loop de jaren zo ontwikkeld dat hij inmiddels tot de top van de Europese vakfotografen behoort. Werkend vanuit een uniek pand met een huiselijke sfeer aan de Poststraat 24 te Tilburg.

Evelien houdt zich vooral bezig met het ontwerpen van campagnes, digitale boeken verwerken, beeldbewerking, administratie en organisatie.

De betrokkenheid bij onze klant staat centraal. Kernwoorden voor ons zijn; creatief, professioneel, empathisch, kwaliteit, originaliteit, flexibel en persoonlijke aandacht.

 

 

Direct boeken of cadeaubon?
next-white.svg

Direct online regelen

Vraag nu direct online een fotoshoot aan of bestel je cadeaubon!
Contact
Morgen Internet - Zorgeloos website